SCENT WELL d.o.o.

Ksaver 196a

10 000 Zagreb

Direktor: Matej Džolan

e-mail: info@parfemimilano.com
OIB:  02839060791

MB: 5433797

MBS: 081377454
Jednostavno društvo s ograničenom odgovornošću je upisano u Sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu pod matičnim brojem subjekta: 081377454
Temeljni kapital društva iznosi 10,00 kuna i uplaćen je u cijelosti u novcu.
Žiro-račun: Zagrebačka banka d.d. Zagreb, IBAN: HR2023600001102932787

Dio imena tvrtke pod ‘SCENT’ na engleskom jeziku znači miris odnosno parfem, a ‘WELL’ na engleskom jeziku znači izvor, a oboje se odnosi na glavnu djelatnost društva, a to je prodaja parfema, odnosno mirisnih izvora.

Korištenje ove web stranice slijedi uz ovdje navedene uvjete: Korisnici ove web stranice su suglasni s pravilima, jer parfemimilano.com ni u kojem slučaju ne može biti odgovoran za korištenje ove stranice.
 
Sve datoteke slika i tekstova i svi drugi sastavni dijelovi stranice su zaštićeni autorskim pravom. Dijelovi stranice se smiju kopirati, spremiti i proslijediti samo za privatne svrhe. Za poslovno korištenje potrebno je izričito pismeno odobrenje. 
 

Obveznik SCENT WELL d.o.o. nije u sustavu PDV-a, PDV nije obračunat temeljem čl. 90 st.1 i st.2 Zakona o PDV-u (Narodne novine br. 73/13). Troškovi poštarine i dostave nisu uključeni. Ne preuzimamo odgovornost za moguće tiskarske greške.
 
Kupac je suglasan da će se podaci uneseni u obrazac za narudžbu prikupljati, obrađivati, spremati i koristiti samo za interne svrhe marketinga i istraživanja tržišta.
 
parfemimilano.com zadržava pravo eventualno osobe izuzeti od usluge prodaje artikla ukoliko za to postoje osnovani razlozi.
 
Za nezakonite djelatnosti ili informacije elektronskih poveznica koje od ove stranice vode prema drugim ponudama World Wide Weba SCENT WELL d.o.o. preuzima odgovornost samo kod saznanja istog i kod trenutačne zabrane pristupa ili uklanjanja tih podataka. Diskriminirajući, uvredljivi, nemoralni ili protuzakoniti sadržaji mogu biti izbrisani od strane administratora internet stranice.
 
Osobni podaci poboljšavaju našu uslugu. Stoga se podaci mogu eventualno proslijediti asocijacijskim tvrtkama, kako bi pojednostavili isporuku i obračun narudžbe.
 
Korištenje kolačića

Kolačiće koristimo kako bismo unaprijedili našu ponudu i poboljšali vaše korisničko iskustvo. Kolačići su male tekstualne datoteke, koje omogućuju prepoznavanje korisnika i analizu korištenja naše internetske stranice. Većina kolačića koje koristimo su tzv. privremeni kolačići („Session Cookies“) koji se automatski brišu s Vašeg računala odmah po završetku sesije preglednika. Privremene kolačiće koristimo kako bismo Vam omogućili na primjer korištenje funkcije košarice na više stranica. Ostali kolačići ostaju pohranjeni na Vašem računalu po završetku sesije preglednika. To su tzv. trajni kolačići. Ti kolačići omogućuju automatsko prepoznavanje Vašeg preglednika prilikom sljedeće posjete, tako da ne morate ponavljati Vaše preferirane unose i postavke. Kolačići nam omogućuju da ponudu optimalno prilagodimo korisnicima te ju učinimo efikasnijom i sigurnijom. Pozivanjem naše internetske stranice kolačići prikupljaju sljedeće podatke: Datum i vrijeme pozivanja, Naziv pozvane stranice, ID sesije, Referrer URL (ranije posjećena internetska stranica), Prenesena količina podataka, Informacije o nazivu i verziji preglednika. Instaliranje kolačića možete blokirati odgovarajućom postavkom u Vašem pregledniku. Napominjemo da u tom slučaju nećete moći koristiti sve funkcije ove internetske stranice u punom opsegu.

Korištenje usluga analize korištenja internetske stranice Google Analytics

Ova internetska stranica koristi Google Analytics, uslugu analize korištenja internetske stranice, od tvrtke Google Inc. („Google“). Google Analytics koristi kolačiće, tekstualne datoteke, koje se pohranjuju na Vašem računalu i omogućuju analizu Vašeg korištenja ove internetske stranice. Informacije o Vašem korištenju ove internetske stranice, koje generiraju kolačići, šalju se na poslužitelja tvrtke Google u USA i tamo se pohranjuju. Za ovu internetsku stranicu aktivirano je anonimiziranje IP adrese. Stoga tvrtka Google skraćeno obrađuje Vašu IP adresu unutar država članica Europske unije ili drugih država potpisnica sporazuma o europskom gospodarskom prostoru. Samo u iznimnim slučajevima šalje se puna IP adresa na poslužitelja tvrtke Google u USA i tamo se skraćuje. Tvrtka Google, po nalogu vlasnika ove internetske stranice, koristi ove informacije za analizu korištenja internetske stranice i sastavljanje izvješća o aktivnostima na internetskoj stranici te za njega prikuplja informacije o ostalim uslugama povezanim s korištenjem internetske stranice i interneta. Prenesena IP adresa s Vašeg preglednika u okviru usluge Google Analytics ne povezuje se s ostalim podacima tvrtke Google. Osim toga, možete spriječiti prosljeđivanje podataka, koje generiraju kolačići, a koji se odnose na Vaše korištenje internetske stranice (uklj. Vašu IP adresu), tvrtki Google te obradu tih podataka od strane tvrtke Google, tako što ćete na linku //Tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en preuzeti i instalirati potreban dodatak preglednika.
 
Ponude na ovoj Web stranici su u potpunosti neobvezujuće. 
 
parfemimilano.com ne preuzima odgovornost bilo koje vrste za pogrešan sadržaj ili zabune u prijenosu. Uistinu nastojimo da takvih grešaka bude što manje.