U nastavku su opisani pravni uvjeti i odredbe koje se odnose na korištenje ove web stranice. Pristupom ovoj stranici svaki korisnik automatski prihvaća sve navedene uvjete.

Svatko tko ne prihvaća ili ne poštuje postavljene uvjete može biti isključen iz upotrebe ove web stranice.
Pristup ovoj web stranici i svim daljnjim operacijama isključivo je za osobnu upotrebu.

Ova stranica pruža sve pojedinosti o proizvodima u katalogu, kao i mogućnost kontaktiranja tvrtke za kupnju tih proizvoda.

Autentičnost i karakteristike proizvoda
Informacije i karakteristike proizvoda na ovim stranicama odražavaju postojeće zalihe. Parfemi dijele mirisne karakteristike i sličnu trajnost s referentnim parfemima, no budući da se iz subjektivnih razloga mirisna percepcija može razlikovati, tvrtka odbija svaku odgovornost za sporove s opisanim objektom.

Odricanje od odgovornostina ovoj stranici nemaju veze s modnim tvrtkama i njihovim brandovima. Upućivanje na komercijalne marke objavljene na stranici služi samo kao primjer, u skladu sa zakonskom uredbom 145/2007 čl. 4.

Copyright
Ova stranica i svi sadržaji zaštićeni su autorskim pravima. Posebno mislimo na tekstove, slike, fotografije, logotipe, fontove, dizajn, programski kod, strukturu i softverski dio.

PRAVILA PRIVATNOSTI možete pročitati OVDJE >>