Plaćanje

Plaćate pri isporuci proizvoda. Plaća se direktno kuriru, pa bi stoga bilo dobro pripremiti točan iznos koji ćete naći u pregledu narudžbe. Na raspolaganju smo za bilo kakva dodatna pitanja.

Kvaliteta

Naši su parfemi proizvedeni u Milanu. Njihova je kvaliteta dokazana certifikatom ISO 9001-2000. Pri svakom pakiranju provodi se stroga kontrola kvalitete. Sve ambalaže savršeno su prilagođene kako bi se izbjegla oštećenja prilikom transporta.

OTKAZ I IZMJENA NARUDŽBE

Narudžba se može izmijeniti ili otkazati isključivo u slučaju da još nije poslana. Ako je tvoj paket već poslan, ili je započeo proces slanja, više neće biti moguće napraviti otkaz ili izmjenu. Paketi se šalju prvi radni dan nakon što je napravljena narudžba. Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju.

Isporuka i vremenski rokovi

U normalnim uvjetima paketi se isporučuju unutar 7 radnih dana putem kurirske službe. Što se tiče vremenskog roka, oni su određeni mnogim faktorima.

Mogu se razlikovati ovisno o udaljenosti do destinacije, kurirskoj službi, sezoni (visoka ili niska), blagdanima, praznicima, višim silama. U pravilu su proizvodi dostavljeni unutar 7 radnih dana. U slučaju da nije tako, molimo vas za razumijevanje.

Možete nas kontaktirati u slučaju da paket nije došao na vrijeme. Ako ste od kurira primili poruku o vremenu isporuke, slobodni ste s njim promijeniti termin. Garantiramo da se paketi ne šalju natrag pošiljatelju.

Više sile

Pošiljatelj nije odgovoran ako paketi kasne u sljedećim slučajevima: ratovi, poplave, potresi, požari i drugi slučajevi viših sila s kojima su suglasne obje strane.