ZAŠTO KUPITI EKVIVALENTAN PARFEM?

Marka je obično ono prvo što nam padne napamet kad razmišljamo o kupnji parfema. No je li zaista potrebno potrošiti sav taj novac kako bi se imao dobar parfem? Naučili su nas da nam samo skupe stvari mogu garantirati kvalitetu, a da platiti manje znači dobiti proizvod koji ne valja. No nitko nam nikad nije rekao da prilikom kupnje brendiranog parfema plaćamo cijenu čijih gotovo 80% čini pakiranje, marketing i brand. Dakle sve ono što čini jednu marku poznatom.

Ako sam miris stoji puno manje, želiš li zaista platiti više za brand i design? Alternativa postoji. Zove se “ekvivalentan parfem”.

Na našoj stranici naći ćeš samo ekvivalentne parfeme. Mi smo odlučili ne trošiti apsurdne cifre samo kako bismo od naših parfema stvorili brand. Željeli smo našim klijentima ponuditi mogućnost uštede kupnjom samog mirisa, a ne marke.

Na našoj ćeš stranici naći isključivo ekvivalentne parfeme

Svi naši ekvivalentni parfemi proizvedeni su u Milanu i njihova je kvaliteta dokazana certifikatom ISO ‎9001-2000. Imaju službenu kategorizaciju Eau de parfum.

To znači da je udio eteričnih ulja veći (16-18%) nego u Eau de toilette (<10%). Naravno iz tog je razloga miris intenzivniji i može trajati čak do 24 h. Sve ovo su dokazi da naši parfemi zadovoljavaju najviše standarde. Sigurni smo da će zadovoljiti i tvoje. Izbor je na tebi.