ZAŠTO KUPITI EKVIVALENTAN PARFEM?

Marka je obično ono prvo što nam padne napamet kad razmišljamo o kupnji parfema. No je li zaista potrebno potrošiti sav taj novac kako bi se imao dobar miris? Naučili su nas da nam samo skupe stvari mogu garantirati kvalitetu, a da platiti manje znači dobiti proizvod koji ne valja. No nitko nam nikad nije rekao da prilikom kupnje brendiranog parfema plaćamo cijenu čijih gotovo 80% čini pakiranje, marketing i brand. Dakle sve ono što čini jednu marku poznatom.

Ako sam miris stoji puno manje, želiš li zaista platiti više za brand i dizajn? Alternativa postoji. Zove se “ekvivalentan parfem”. Kupnjom ekvivalentnog parfema plaćate samo miris – visokokvalitetnu, intenzivnu i dugotrajnu parfemsku tekućinu.

PRODAJEMO ISKLJUČIVO EKVIVALENTNE PARFEME

Svi naši ekvivalentni parfemi proizvedeni su u Milanu i njihova je kvaliteta dokazana certifikatom ISO ‎9001-2000. Imaju službenu kategorizaciju Eau de Parfum (EdP).

To znači da je udio eteričnih ulja veći (16-20%) te su samim time izdržljivi, postojani i dugotrajni – nisu Eau de Toilette (<10%). Naravno iz tog je razloga miris intenzivniji i može trajati čak do 24 h. Sve ovo su dokazi da naši parfemi zadovoljavaju najviše standarde kvalitete. Sigurni smo da će zadovoljiti i tvoje. Izbor je na tebi.

Uz odlične karakteristike parfemske tekućine i vrhunske cijene nudimo visokokvalitetne i dugotrajne parfeme baš za svakoga!

NAJPRODAVANIJIBrowse All

ZA SVE 50ml i 100ml PARFEME JEDINSTVENA AKCIJA TRAJE DO NOVE GODINE !

DO KRAJA AKCIJE JOŠ SAMO: